mei 26, 2019

Ben jij een echt communicatietalent en kom jij ons team versterken tijdens je stage?

Studeer jij Communicatie of Marketing en ben je op zoek naar een toffe stageplek waar je energie van krijgt en waarmee jij de wereld om je heen een beetje beter maakt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe zorg jij voor nieuwe energie
Als ambitieuze startup uit Groningen willen wij ons energiegebruik drastisch veranderen. Wij richten ons op het versnellen van de energietransitie. Dat betekent dat we de overgang van stroom uit fossiele brandstoffen naar volledig groen opgewekte energie willen stimuleren. Wij vinden het daarbij belangrijk dat iedereen mee kan doen met deze transitie. Daarom vertrekken wij vanuit de gedachte dat bij alles wat wij doen, de zorg voor elkaar en onze leefomgeving voorop staat.

Om ons doel te bereiken willen we dat mensen ons merk leren kennen, maar met name dat mensen de doelen die wij willen bereiken gaan omarmen. Jij gaat ons daarbij helpen. Dat doe je door te vertellen wat wij doen en mensen enthousiast te krijgen om met ons mee te doen. Aan jou om mee te denken over ons communicatieplan, middelen te creëren, evenementen te organiseren en onze customer journey uit te werken.

Wat je gaat doen
– Je draait volledig mee in de dagelijkse werkzaamheden van ons team.
– Je denkt mee over onze communicatie en marketing activiteiten.
– Je denkt mee over de communicatiestrategie en maakt middelen.
– Je beheert onze social media en schrijft voor de website.
– Je organiseert (samen met ons) een evenement rondom lokale energie.

Wat breng jij mee
– Teamgevoel! Jij werkt liever samen dan alleen.
– Je hebt gevoel voor verantwoordelijkheid en neemt deze.
– Je bent enthousiast en staat te springen om deze uitdaging aan te gaan!
– Je hebt een proactieve en assertieve houding.
– Een hbo-opleiding in de richting van Communicatie of Marketing.
– Je bent creatief en beschikt over een vlotte pen.
– Het betreft een meewerkstage (eventueel in combinatie met een scriptie) en je bent vanaf september 4 of 5 dagen in de week beschikbaar.

Hier kom je terecht
Onze uitvalsbasis is de stad Groningen. Hier kan je werken op ons kantoor aan de Kraneweg. Maar we zijn een jong en flexibel bedrijf, dus werken, bellen en vergaderen kunnen we overal. Vergaderen doen we het liefst kort en bondig, zodat we snel weer kunnen werken aan onze missie. Voordat jij met je stage begint gaan wij graag met jou in gesprek om je stageperiode zo goed mogelijk in te vullen.

Hier begint het mee
Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan bij een bedrijf dat impact heeft? Kijk jij uit naar een interessante ontdekkingstocht in de energiesector? Solliciteer dan op deze vacature. Bij vragen kan je contact opnemen met Yang Soo Kloosterhof (co-founder).

Goed om te weten
– De sluitingstermijn van deze vacature is 01-09-2019.
– Je start op 1 september 2019 en de stage duurt minimaal 4 maanden.